Napäťové sondy
Aktuálity a novinky O nás Kontakt

Napäťové meracie káble a sondy pre rôzne napätia, prúdové zaťaženie a maximálneho stupňa bezpečnosti

Napäťové meracie káble a sondy sú nevyhnutným doplnkom pre každého, kto sa zaoberá meraním napätia v elektrických obvodoch.


Napäťové meracie káble a sondy umožňujú pripojiť váš multimeter alebo osciloskop k akémukoľvek zdroju napätia, či už ide o striedavé alebo jednosmerné napätie, nízke alebo vysoké napätie, signály s rôznymi tvarmi a frekvenciami.


Napäťové meracie káble a sondy sú navrhnuté tak, aby zaistili čo najpresnejšie a najbezpečnejšie meranie napätia.

Na našom webe ponúkame široký výber napäťových meracích káblov a sond od popredných výrobcov ako sú Fluke, Kyoritsu, Chauvin Arnoux, Pomona a ďalšie. Tieto napäťové meracie káble a sondy sa líšia podľa rozsahu meraných napätí, prúdového zaťaženia aj typu konektorov a pripojovacích svoriek. Nájdete tu ako napäťové meracie káble a sondy pre bežné aplikácie v priemysle a elektrotechnike, tak aj špeciálne napäťové meracie káble a sondy na meranie diferenciálnych signálov, vysokofrekvenčných signálov alebo signálov s vysokou impedanciou.

Dôležitým aspektom pri výbere napäťových meracích káblov a sond je bezpečnosť. Napäťové meracie káble a sondy musia spĺňať určité normy a požiadavky na bezpečnosť, ktoré sú označené ako kategória bezpečnosti (CAT). Kategórie bezpečnosti určujú maximálne napätie a prúd, ktoré je možné bezpečne zmerať v danom prostredí. Kategórie bezpečnosti sa delia na CAT I (nižšia úroveň), CAT II (domáca úroveň), CAT III (priemyselná úroveň) a CAT IV (vonkajšia úroveň). Pri výbere napäťových meracích káblov a sond je potrebné zvoliť tie, ktoré zodpovedajú kategórii bezpečnosti vášho prostredia.

Pokiaľ hľadáte kvalitné a spoľahlivé napäťové meracie káble a sondy za výhodnú cenu, ste na správnom mieste. Prezrite si našu ponuku a vyberte si napäťové meracie káble a sondy, ktoré najlepšie vyhovujú vašim potrebám.