Prúdové kliešťové adaptéry a prevodníky | Blue Panther s.r.o.
Aktuálity a novinky O nás Kontakt

Prúdové kliešťové adaptéry a prevodníky sú praktickým nástrojom na meranie elektrických prúdov v obvodoch bez nutnosti prerušiť obvod alebo odpojiť vodiče.

Prúdové kliešte fungujú na princípe transformátora alebo využívajú Hallov jav, kedy kliešte obopínajú vodič a merajú magnetické pole, ktoré je úmerné prúdu v obvode. Toto magnetické pole je potom možné previesť na elektrický signál, ktorý je možné priviesť na vstup rôznych meracích meracích prístrojov.


Na našom webe ponúkame široký výber prúdových klieští od popredných výrobcov ako sú Fluke, Kyoritsu, Chauvin Arnoux a Amprobe. Tieto prúdové kliešte sa líšia rozsahom meraných prúdov, frekvenčného pásma, presnosti, rozlíšenia a ďalších funkcií. Nájdete tu ako prúdové kliešte pre bežné aplikácie v priemysle a elektrotechnike, tak aj špeciálne prúdové kliešte na meranie harmonických zložiek, zemných prúdov alebo striedavých a jednosmerných prúdov.

Pokiaľ hľadáte kvalitné a spoľahlivé prúdové kliešte za výhodnú cenu od dodávateľa s vysokou technickou podporou, ste na správnom mieste. Prezrite si našu ponuku a vyberte si prúdové kliešte, ktoré najlepšie vyhovujú vašim potrebám.