Prúdové kliešte a prevodníky pre osciloskopy | Blue Panther s.r.o.
Aktuálity a novinky O nás Kontakt

Prúdové kliešte pre osciloskopy na meranie s vysokým rozlíšením a presnosťou

Prúdové kliešte pre osciloskopy sú špeciálnym typom prúdových klieští, ktoré umožňujú merať prúdové priebehy v obvodoch s vysokým rozlíšením a presnosťou do vysokých frekvencií.

Prúdové kliešte pre osciloskopy sa pripájajú k osciloskopu pomocou koaxiálneho kábla a poskytujú napäťový signál, ktorý je úmerný prúdu v obvode. Tento signál je možné potom zobraziť na displeji osciloskopu a analyzovať jeho tvar, frekvenciu, amplitúdu a ďalšie parametre.

Na našom webe ponúkame široký výber prúdových klieští pre osciloskopy od renomovaných výrobcov ako sú Teledyne Lecroy, Fluke a Kyoritsu. Tieto prúdové kliešte pre osciloskopy sa líšia podľa rozsahu meraných prúdov, frekvenčného pásma, presnosti, rozlíšenia a kompatibility s rôznymi typmi osciloskopov. Nájdete tu ako prúdové kliešte pre osciloskopy pre bežné aplikácie v priemysle a elektrotechnike, tak aj špeciálne prúdové kliešte pre osciloskopy na meranie harmonických zložiek, a jednosmerných prúdov.

Pokiaľ hľadáte kvalitné a spoľahlivé prúdové kliešte pre osciloskopy za výhodnú cenu, ste na správnom mieste. Prezrite si našu ponuku a vyberte si prúdové kliešte pre osciloskopy, ktoré najlepšie vyhovujú vašim potrebám.

Filter podľa výrobcu